Skype İletişim: live:.cid.e59a57578cade8c2
Mail İletişim: info@forumroyal365.com

Büro Şikayet Ventusbet Şikayeti (sakın kanmayın dolandırıcılar)

yusufkrkmz

Royal Üye
Royal Üye
18 Kas 2022
1
0
1
ben böyle bir site görmedim, temsilci arıyor diyor ki "bugüne özel 300tl ye kadar olan yatırımlarınıza çevrimsiz %100 kayıp bonusu verilecek". bunun üzerine yatırım yapıyorum. kaybediyorum. temsilciye söylüyorum. gerçektende %100 bonus yatıryor. şartlarını soruyorum . çevrimsizdir 10 kat çekebiliyorsunuz diyor ve başlıyorum oynamaya. bana oyun öneriyor temsilci müsvettesi. sweet bonanza. 1500 tl kazanıyorum ve çekim veriyorum. aa çevrim şartı varmış diye öğreniyorum. tamam diyorum çevrimi yapmaya çalışıyorum başarıyorumda tabi kendimce. sonra bir çekim daha veriyorum aa bi de ne göreyim kazandığım oyunlar olan sweet bonanza , hot to burn ve freespin olan hiç bi oyun çevrime tabi değilmiş. aslında ben hiç çevirmemişim. hadi lanet gelsin diyorum. başka oyunda çevirmeye başlıyorum. ve çevrim şartını bitiriyorum. aa bu kez de çoklu üyelik şüphesi varmış 72 saat sonra sonuçlanacakmış olumlu olursa hesaba yansayacakmış. sizce yansır mı? hiç sanmam. lanet olsun böyle sitelere. ventusbet301 com. sakın ama sakın bulaşmayın siteye. bin dereden su ve paranın üstüne konuyorlar. temsilci zahmet edip ne yazıyo ne arıyor, okuyor yazdıklarımı ama tık yok. böyle siteye sakın bulaşmayın